Szukam fajnych szablonów do SMF 1.1.5 i nie mogę żadnych znaleźć.Same beznadziejne
Jak ktoś wie gdzie są to niech da do nich link.Mogą być angielskie a nawet japońskie byle żeby były fajne
I nie podawajcie mi stron typu www.smf.pl albo www.simplemachines.org bo to już przejrzałem i nic tam fajnego niema
Ludzie kurwa zlitujcie się.No nikt nie wie gdzie są jakieś fajne szablony?
Nie można na was liczyć
Już sobie poradziłem
Ostatnio edytowany przez Ooo_[PL] (2008-06-30 13:30:55)
Programista, Grafik 3D
no widocznie nikt nie wiedział ps. podałbyś pełne rozwinięcie tego SMF łatwiej by było szukać wtedy:P A co do szablonów to skoro znalazłeś jakieś fajne na necie to może byś podał linka?? komuś innemu może sie to przydać
FANGTA napisał:
no widocznie nikt nie wiedział ps. podałbyś pełne rozwinięcie tego SMF łatwiej by było szukać wtedy:P A co do szablonów to skoro znalazłeś jakieś fajne na necie to może byś podał linka?? komuś innemu może sie to przydać
Nie wiesz co to SMF ? To jest simple machines forum.GTA site na tym stoi
Dobrze poszukałem i znalazłem na www.simplemachines.org Dokładniej to autorem większości fajnych szablonów jest m3talc0re
Ostatnio edytowany przez Ooo_[PL] (2008-07-03 17:07:07)
Programista, Grafik 3D
no i tak następnym razem dawaj(pełne rozwinięcie) bo jak dałeś same SMF to nie szło znaleźć(bo nie tylko takie jest rozwinięcie tego skrótu...)
Skoro znalazłeś co szukałeś to temat :zamykam: